top of page
IMG_2623_edited.jpg

KRANIO SAKRAL TERAPI

Blid og behagelig korrektion

Ved Kranio Sakral Terapi løsnes eller rettes din krop på en blid og behagelig måde for de skævheder, som belaster eller giver smerter. Jeg behandler kraniet, rygsøjlen og korsbenet. Det er knogler, som er tæt forbundet med vores centralnervesystem, der har en central rolle i vores kropsfunktioner. Alle muskler og organer er forbundet med vores centralnervesystem. I den første del af behandlingen vil jeg fokusere på at få kroppen til at slappe af.

Hver eneste celle i kroppen vil gerne tilbage til den oprindelige korrekte form. Kroppen er hele tiden i stand til at forny sig selv. Vores krop er som organisme altid i gang med at fjerne gamle slidte celler og danne nye.

Men en betingelse for, at kroppen kan gøre arbejdet optimalt er, at den er fri for spændinger, har sin optimale holdning og er uden smerter. Ved at befri (løsne op for) dine knogler, muskler, bindevæv og organer og kroppen er i en afslappende tilstand, vil den returnere til den anatomisk korrekte tilstand.

 

Ved Kranio Sakral Terapi arbejder vi på at få hjernevæsken (cerebrospinal-væsken) til at flyde bedre. Din krop pumper hjernevæske rundt om hjernen og helt ned til anden lændehvirvel. Hjernevæsken hjælper med at bringe energi til hjernen og er med til at rydde op i centralnervesystemet. Hvis der er skævheder i knogler, eksempelvis på grund af en ulykke eller dårlig arbejdsstilling, vil det blokere for at hjernevæsken kan flyde frit.

Når vi sidder eller står forkert, presses nerverne i nakke, ryg og lænd. Det kan med tiden give flere og flere spændinger, som kan resultere i hovedpine, nedsat koncentrationsevne og træthed i kroppen.

 

Kranio Sakral Terapi kan på en blid men dybtgående måde rette op på knogler og afhjælpe problemer som:

 

  • stress/psykiske ubalancer

  • hovedpine/migræne

  • fordøjelsesbesvær

  • svigtende koncentration

  • indlæringsvanskeligheder

  • piskesmæld

  • smerter i nakke, ryg og lænd

 

Resultater kan normalt opleves allerede efter første behandling.

Erfaringen viser, at man i de fleste tilfælde, især ved kroniske problemer, skal forvente  minimum 3 behandlinger for at opnå det ønskede resultat.

bottom of page